Studiedag

idag har vi studiedag, rätt gött att slippa skolan en dag. skulle ha gått till 4 idag också så det var riktigt bra!:)
fast ja orkade inte sova länge, vaknade vid 9 - 10 nån gång. fast då la ja mig vid 12 då också.

ska med madds till L-Store idag också, vette fan vadhon ska köpa. ;P själv är man fattig så man har inte råd till det. men men.

va ju till kd i lördas med madds å johanna. . köpte 2 toppar, 1 par convers å lite små saker. tror inte att det va nått mer iaf:P
min snälla pappa betalade skorna åt mig, annars skulle ja inte haft råd så, tack pappa!:D

sen när vi kom hem drog jag nästan direkt iväg till sandra å gjorde mig iordning inför byn med de andra flickorna :) sen iväg hem till andreas på förfest. hade kul där :) och sen iväg till byn. va riktigt kul där också. becka va att rolig!:D hahaa.

spelade match i ekshärad i fredas också. gick itne så bra, men vi vann ju. blev 7-4 tror ja.

underbart innan matchen måste ja säga också.  sötnos ;)

imorgon ska vi spela träningsmatch mot munkfors också. fy fan. kommer inte gå bra känns det som. men men, får la se imorrn.

freda den 13 till fredan också. YES! tar skol kort på också. blää. så kommer en viss person hit också. ojojoj. fast i frida tidningen så står det att det är min lyckodag då iaf. får hoppas på det.

ha det bra alla!

// Ida ♣

Shopping

glömde bort å skriva shoppningen i k-stad med madds till lördan innan byn! :D fast ja har ju skrivit det i en annan men ändå.. ska bli kul, även om ja är fattig så hoppas ja på att det blir något iaf ;)
madds som är rik som en miljonär kommer no shoppa hela kd.. haha. gött för dig!

HEJ VI ÄR TURISTER ;)

// Ida ♥

GoKart och PaintBall

idag har äntligen våran klass haft kick off. va att på tiden..
började gå mot pekås, Hans sa att vi skulle gå långt så vi antog att vi skulle gå åsenslingan. men när vi kom bort mot gokart hallen så gick vi över vägen där och Tabita stod och väntade på oss. så vi skulle inte gå åsenslingan. vi skulle åka gokart! :D
ja åkte med Tabita och Elinor. Ja vann mellan oss :)
Sen skulle de 4 som hade åkt fortast köra mot varann. det va jag, heidi, linda å daniel. en kille bara. haha;)
jag och daniel åkte först, å ja vann ;P sen åkte linda å heidi mot varann. heidi vann med en hundradel.. Jobbigt för linda:P
sen skulle vi ut i skogen och grilla. gick bort till vindskyddet.
när vi kom dit grilla vi, sen gjorde vi olika lekar. mentorsgrupparna mot varann. sprang runt nån pinne, den vann hans mentorsgrupp. sen skulle vi bygga en kvast som alla kunde sitta på å alla utom en skulle gå baklänges óch det vann vi :D sen va det paintball :)
man skulle skjuta ner flaskor. fick ner 5 st iaf ;P haha. men den saken vann hans metorsgrupp. krut i gubben, han fick ner alla 10 :D
blev oavgjort mellan oss, eftersom heidi vann gokarten så fick vi poäng där. men det var en kul dag iaf ;D


imorrn är det då match mot e-bäck. hoppas att vi vinner, men det tror ja att vi gör:)

innan det får vi se vad det blir ;) haha. NERVÖS!!! oh my lord, säger ja bara. men va fan. de är ju en vanlig männsika, varför bli nervös?
sen ska ja å madds kolla på film. kommer inte ihåg vad den heter men..

och till lördan byn som sagt. kul!!:D jag ser fram emot det iaf. och det är jag glad för, ja har kul där!

ha det bra alla!

// Ida ♣

Håkan

håkan



HÅKAN HELLSTRÖM!

Finns det någon bättre? Knappast.
Vill verkligen på han igen! Det är så himla underbart att se honom. Bara att kolla på honom på tvn gör så att man blir helt uppspelt. Han måste verkligen göra mer spelningar så snart om möjligt. Har sett honom 3 gånger nu.  2 gånger i år. Och ja vill att det ska bli fler! Sist vi va på honom så såg man inte det bästa, men att höra honom är guld iaf.
Min och Maddes Gud ;)


// Ida ♥

5 månader kvar

Nu är det exakt 5 månader kvar tills ja blir 17 år! inte dåligt det ;)


har lärt mig hur man skriver här nu också. gick inte när ja skulle göra det de första gångerna, men nu jävlar.. nu blire bloggning för ida också ;) haha.


har nästan nyss kommit hem från glasögonhuset ..:/ inte det roligast kanske. ska börja och ha glasögon, fast inte hela tiden. ska bara ha dom när ja kör, kollar på tv och egentligen i skolan, fast ja vet inte om ja kommer våga använda dom där :P men vi får se.
de ja tyckte va finast av de som ja lånade hem va ju såklart dyrast också :D haha.


till fredan ska vi spela match mot edebäck också. nervös inför den matchen kan man säga. fast är mer nervös för de som kanske kommer hända innan matchen. vet inte riktigt hur det blir med den saken än men.. vill ju, fast blyg som satan. men det är ju itne säkert att det blir nått än.

sen är det ju byn till helgen också! FAN VA NICE! ;D kul som satan.
fast ja vet inte vad ja ska ha på mig. men ja å madds ska ju ner till k-stad innan, så ja får la hoppas på att ja hittar nått där.


aja,

Ha det bra alla!

// ida ♣