Glädje shopping!

Efter uppskrivningen drog vi ut å shoppa. Sååå härligt! Haha. Har verkligen vart en perfekt dag idag! Inget har vart fel. Eller lite mer pengar skulle väl ha vart roligt men ja klagar inte på det för ja fick saker som ja ville ha ändå så ja är nöjd.

Ja köpte:
 
                      


Jacka, klänning å shorts från H&M, halva priset :D Och stickad tröja från Gina och tre par skor från Skopunkten. Fast skorna betala mamma :) Tack mami!
Så köpte ja lite smink och å hårsoddar + lite smågrejs på Ikea.



Ja är så nöjd med mina köp å ja verkligen älskar jackan :) haha.


Nej, nu måste ja packa inför Mora. Undra va man ska ha med såg för kläder.. Brukar ta med mig allt förmcyket och använder typ bara mjukis eller nått. haha. Och ja kan ju inte bryta trenden iår heller ;)


Nej, nu ska ja dra.


Ha de bra!


Natti!

Uppskrivning!

Idag hade ja uppskrivningen, och ja klara det!
Fy fan va härligt!

image239


Fick 60 av 65 :D


Måste också tillägga att ja körde hela vägen dit å hela tiden i karlstad å hela vägen hem. Alltså hela tiden och det gick jättebra :D Åkte till och med i rusningstrafiken efter 4. haha.

Nu gäller det!

Gissa om jag är nervös?! Shit asså :P Typ halva världen vet väl va ja ska göra ändå men ja vill inte skriva, än. haha.

Fast ja har gjort mitt bästa å allt ja kan så klarar ja inte så är det inte meningen bara..

Vet inte va ja ska hitta på nu så ja lugnar ner mig lite. Kanske bäst å äta lite frukost sen göra mig iordning eller nått.



Ahhhhhhhhhhh!


Nej, nu blire frukost.


Ha en bra dag, fint väder idag med ju ;)


Jobbigt att komma upp..

Klockan är 20 över 12 och jag är vaken än. Ja borde sova nu å ha gjort det ett bra tag. Imorrn är enda dagen under veckan som ja inte har sovmorgon ju eller ja har ju inte på fredagar heller kom ja på. Men iaf, borde sova nu. Ska duscha innan ja ska sova också. Ojojoj, av svårt det kommer att bli att gå upp imorrn.


Blir långdag imorrn också, efter skolan ska vi iväg på nån teater i Karlstad. Detta blir jobbigt det. Men ja har bara mig själv att skylla. Eller en till kanske som fått mig att stanna uppe. mohahaha


Nej, ska nog dra mig ner till duschen nu. Har läst på medicinen nu iaf men får se hur det går imorrn. Körkortet kommer i första hand ;)


Natti natti på er!

Bra bra, mycket bra!

image237



Efter skolan gick jag å Elenor till körskolan å jobba som fan med teorin, kom hem vid typ halv 8. Haha.
Fast det gick ovanligt bra också för min del :) Fick börja om från början också eftersom vi satte oss vid andra datorer men det var ju bra med lite repetition. Klara fas F, C å B på första gångerna men fas A fick ja göra om en gång sen hann ja med att klara repetitionsfrågorna 2 gånger på första försökerna. BRA gjort för mig! :D Var väldigt bra att det gick så bra nu eftersom ja ska skriva upp snart ;)

Men fan va nervös jag är inför det, lätt att ja kommer få 51 eller nått, LÄTT!

haha..


Nej, nu ska ja träna på prov.

Nawti nawti

Nu ska ja gå till sängs!

Jävlar, har ju prov imorrn. Tur att ja kom på det. Bättre sent än aldrig! ;) Hoppas bara att ja har böckerna hemma.



Natti natti! ♥

Bonnbränna

Har nyss kommit in nu, har vart ute på stan å stekt i solen ;)

Vif halv 1 tiden drog jag, Malin å Madde till kaffestugan å köpte oss mjukglass. Sen satt vi där ett tag och prata å sånt. Sen kolla vi lite i affärer å ja beställde tid till min balfrisyr, tar studenten nästa år :P
Efter ett tag var vi hungriga å drog till Tele å köpte oss baguetter. Sen ut i solen igen :) Riktigt härligt.

Jag, Ida Säker, har till och med fått mig en bonnbränna. Hahaha. Hur kunde detta hända mig?! Ja som har skitsvårt för att få färg :P Det är mest på vänsterarmen. Skitfult är det också. Trodde inte att ja skulle få färg idag. Mne men :P

Nu ska ja läsa lite i körkortboken tror jag.




Hur kunde detta hända mig? ;)

LOVE IT!

Idag är det såå himla fint väder. Ja känner hur solen steker genom fönstret. Ska bara äta frukost sen ska ja gå ut å läsa i körkortsboken lite sen måste ja dra ner till körskolan å jobba på. Tråkigt att va inne i det fina vädret.

Igår när vi va hos Madde å grilla kändes det som det var sommarlov å allt. Vilken härlig känsla det var. Fast det är inte allt för lång tid till det är det! Ihhhh!! Och inget sommarjobbar har ja inte. Tråkigt, fan va fatttig jag kommer va. :/ Men gött å kunna steka i solen hela dagan. Hoppas verkligen på att det blir en fin sommar iår.

Nej, nu ska ja gå ner å göra mig frukost.



Grilla

Ikväll ska vi GRILLA! Ja älskar verkligen grillat!

Fan så gött å härligt! Ihhhh!
Har nyss vart och köpt mig grejer till ikväll :)
Vi ska hem till madde å grilla, få se vilka som kommer dit å vilka som inte :P haha. Men fast att inte alla änglar kommer blir detta super!!

Nej, nu ska ja dra å kolla ut kläder å duscha å ha mig.


Ciao



image233

Härliga våren!

image232




Vilket härligt väder det är idag! Jag är på så bra humör å allt är bra nu. Ja njuuuuter verkligen, våren är här för att stanna! *peppar peppar ta i träd* ;)

Tror att ja ska betsälla lite kläder från Halens nu också :) Fast först ska ja ner å duscha.


Ha en bra dag!

Igår kväll

Åkte till Malin vid 7 tiden, och där var redan Linda, Johanna å Ida så vänta vi på att Cathrine och Elina skulle komma. Så höll de andra på å bränna nått också :P
När det var klart så drog vi till Värmullen och ät. Alla var svinhungriga. haha. Så satt vi där pch snarja ett tag, eller tills Elina, Ida och Cathrine åkte hem, vid 10 kanske. Hade jättetrevlig kväll tjejer, de får vi göra om nån dag! :)
När dom drog så gick Ja, Malin, Johanna å Linda hem till mig på kissing, var så äckligt där borta. Sen drog vi tillbaka dit. haha. Johanna köpte sig en Smirnoff och ja tog en shot som smaka kola, ja trodde den skulle smaka cola ;) haha. Och när vi va å åt där innan drack vi cidrer ;) haha. Halvalkisar nu ;) hahah.


Nej, det var som sagt en jätterolig kväll med mycket skratt å prat!

 ♥ I love my class + Elina. haha :D Men hon är som en i klassen ändå, fast hon bytte ifrån oss :(


 
Cathrine, Ida, Johanna, Linda, Elina, Malin å jag :)


Självständig

Ida börjar bli lite självständig ändå ;) Haha. Alla som känner mig vet att ja itne kan göra nått själv typ. Vet inet varför å ja tycker det är skitjobbigt men så är det. Fast idag var ja till styrkan själv och sola. Eller ja sola själv å mamma träna :P Vill inte träna själv än så ja blir sjuk igen.

Nej, nu måste ja gå å skölja ur mammas hår, håller på å färgar henne.


Pratar med Gila nu också, hon och Hampus (hennes lillebror) är å leker i lekparken. haha. ska  gå å hjälpa dom sen med att snurra på i snurrgungan ;) haha.


nej, måste dra nu-


Hejs!

Lördag

God morgon! Har nyss vaknat typ, härligt!

Malin, om du läser detta så har ja nyss vaknat å ja blir inte med som du kanske märkte ;) Tack för att du fråga iaf. Vi får dra dit å träna en annan dag :)

Skulle ha velat sola idag, fast det kanske inte är så bra å göra det varja vecka.



Idag är det inge fint väder heller. :( Hoppas att det blir det senare men det ser inte ut så..


Nej, nu ska ja ner å äta frukost.

Första mjukglassen!! :D

Idag efter skolan och sånt, vid 5 tiden drog jag, Malin, Gila å Linda till Kaffestugan å köpte årets första mjukglass! :D Den satt riktigt fint, fan va gött det var :)




image229

Yummie!!

Göteborg

På tal om Götet ..  Ja skulle vilja åka dit nsart igen så ja kan njuta av staden, gillar Göteborg väldigt mycket. Vet inte varför egentligen för ja har inte vart där så mycket men ja tycker bara att det är så mysigt, sen också den härliga dialekten ;) Jag skulle också vilja bo där under en tid, testa iaf.

Så har ja planerat att jag å mina vänner ska åka ner dit när ja får körkort. :D Låter inte det bra my firends? ;)

Skulle vilja dra till Stockholm snart också. Värst va ja vill ut å resa nuförtiden ;) haha. Men ja älskar verkligen att åka på nya ställen och kolla. Bara resan ner till gbg va rolig för man fick se nya saker, fast det inte va så mycket roligt att kolla på men bara nytt ändå.


Ja vill ha pengar och körkort så ja kan åka runt!! :P



image228

Förlora ..

image227



Kan nästan tro att ja inte har skrivit om hur det gick för oss i Götet för att ja inte vill skriva det, delvis sant :P Fan vilken jävla skit att vi inte vann! Vi var så nära, det blev 2-1 till dom. :( Men vi gav dom en riktig match och vi spela skitbra! Fast om ja inte hade gått ut så långt på sista målet kanske vi skulle ha vunnit, men men. Inget att göra åt nu :/


Det var en jätterolig dag iaf, fast att den bestod nästan bara av buss åking ;) Direkt när man hade börjat kommit lite söder märkte man direkt att våren va där. Fast nu är ju våren här också! :D

Bra spelat alla!







btw, nu blev Hv71 svenska mästare också :P







We're gonna win, we wanna win!

Sitter och laddar upp lite inför imorrn, fast ja har inge högtalare som funkar just nu men låten dunkar att på i mitt huvud ;)
Börjar bli riktigt nervös nu för morgondagen må jag säga :P

Tror faktiskt att vi kan ge bra motstånd iaf om vi spelar lika bra som vi gjorde förra matchen. Får väl hoppas på att vi vinner men ska inte ha för stor förväntningar. Är förvånad över mig själv att ja skriver detta, ja brukar alltid va så positiv men nu så känns vi små :P

Nu hoppas ja att alla Hagforsingar sitter och håller tummarna för oss imorrn ;)



Imorrn gäller det tjejer, vi ska ge ALLT! Vi har inget att förlora.



image226

Halkbanan

Förut skrev Camilla (min kusin) att hon och jag ska ivåg till halkbanan den 14 maj :) Kul att Inga tycker att jag är redo för det, haha. Och så var det väldigt bra att ja kom iväg med nån som jag känner. Hade ju planerat att ja å Johanna skulle iväg samtidigt, eller att vi skulle försöka få Inga till att vi skulle de ;) Men ja vet inte när Johanna ska dit.

Så nu känns det verkligen som körkortet är på gång ';) Ska ju skriva upp rätt snart också. Fan va nervös jag är för att ja inte ska klara det,, Men ja måste träna på mycket så jag gör det. :)

Ja är fan redan nervös. haha




image225

Ben & Jerry's

image224



Ibland är det till och med bra att vara sjuk, mamma tycker extra synd om mig och köper min favorit glass;)

Igår kväll fick jag feber, inte kul å inte bra. Var en väldigt jobbig natt inatt måste ja säga och så vakna ja kl 7! Katastrof! Men ja orka sova lite till sen iaf.

Känner mig något bättre nu iaf, tog mig lite tabletter förut men ja hoppas att ja är helt bra imorrn iaf.



Nej, nu ska ja leta upp min mp3 så ja kan lägga in lite låtar å ta bort sånna ja inte lyssnar på så mycket, vill ju inte ha tråkig musik när ja ska åka så långt :P



i

Det är fan inte sant!!

image223


Ja tror att ja börjar bli FÖRKYLD!! Detta får bara inte hända, inte nu. Ska ju å spela kvartsfinal i Göteborg till onsdan med skollaget och ja är enda målvakten, eller vi kanske har en reserv men ja tror itne det. Är rädd för att ja ska få feber också, känner mig lite hängig just nu. Så ja riskerar inte att gå ner på träningen så ja blir sämre.. Fan också!

Ja måste verkligen va på topp till onsdan ju. Bäst att ja går å lägger mig i min varma goa säng å kollar på lite mer OC så kanske det blir bättre ;)


Kände ju inget förut när ja träna. Jävla skit!

Får se hur ja känner mig imorrn, kanske måste stanna hemma från skolan så ja inte förvärrar det. Ja skulle ju inte ha stannat hemma från skolan om det inte var kvartsfinalen, så ni inte tror att jag är någon vekling ;) haha..

Nej, dags att krypa ner..

Feeling hot hot hot

Ja, då var man hemma igen då. Hade träning med skollaget förut. Det var kul kul. Har inte orkat bytt om heller, har träning ganska snart igen. haha.

Hade inga lektioner idag heller, suuuuper gött det!



Nej, nu ska ja dra å kolla på OC 4 :)



Ha de braaa

Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt

Dagen börja med att Ja å Malin va å sola vid styrkan. Sen drog ja hem å duscha å gjorde mig iordning för J skulle komma.

Vilken jävla dag! Först börja det bra. Kan man säga så egentligen? Iaf, om det vore första gången vi träffades och att ja aldrig hade känt han och om han aldrig hade sårat mig förut skulle ja kunna säga att det var underbart, perfekt! Men ja kan ju inte säga så..

Ska inte gå in på detaljer nu men..  Blev kaos på slutet, som vanligt ..:/ Men det var/är bäst så. Det skulle aldrig funka hur gärna vi än skulle vilja.

Nej, nu ska ja inte skiva mer om detta.




image222



Som inget hade hänt ...

allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va





Hur kan något så fel kännas så bra?









Ekonomi

Har nyss vart på den "stora" invigningen av den nya skolan, eller första spadtaget kanske det heter för de har nyss börjat bygga å ha sig, ska inte va klart förrens 2010. Måste säga att Marcus var en av dom som höll i spaden. ;) coolt va? haha.
Fick ett litet oväntat sms undertiden också. Får la se hur detta blir.

Snart har vi prov i ekonomi också och jag fattar inte ett skit. Jajaja. får la se hur det blir också :P haha.



Nej, nu måste ja läsa på lite.

Johanna

Nu är det jag, Johanna, som sköter skrivandet igen. Om ni vill veta en sak så klarade jag uppskrivningen igår:D Grattis till mig!!!Fick 57rätt.Snart är det idas tur också:) Till måndan ska vi fråga när vi kan åka till halkbanan.MEn hon kanske inte vågar släppa ut oss i kd än:/ Vem vet.

Observationer:
Malin kan inte röra sig idag, hon har jeans på sig
Pojkarna spelar CS
Ida får mardrömmar av CS
91:orna förstör alla datorer
Ida har mensverk
Jag har en blåsa
Malin verkar lite dyster
Nu kom Lisa in


Puss Johanna med halva inne

Ja e på G ;)

Nu jävlar är jag på gång med körkortet också, hahah. Vid 3 tiden gick jag med Elenor och Becka dit. Becka gick efter en omgång fast ja å Elenor var kvar till efter 6. Haha. Och ja klarade äntligen repetitionsfasen en gång iaf, två gånger kvar ;) Och Elenor klara fas F och repetitionsfasen en gång, inte dåligt det! Så till veckan ska vi dit igen å jobba på som fan! ;D haha

Idag tror aj itne att det blir någon träning ändå :/ Måste äta innan för ja är alldeles för trött nu och efter maten vet ja inte om ja hinner.. Skulle kanske göra det men ja har ett prov att läsa på till också.. Aj aj aj, svårt detta..


Men men. Får se hur ja gör sen.


Nu ska ja träna på teori här på datorn ;)

Grattis Johanna


i

Snart slut

Snatr slutar spanskan och jag har jobbat jättemycket ;) haha. Tror att Malin har varit lika duktig som jag ;P mohahahha.

Snart börjar geografin också sen slutar jag. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooo. Gött för mig det. Så ska ja fortsätta läsa i körkortsboken sen när mamma slutar ska vi dra till styrkan och kanske övningsköra lite. Måste träna på parkering.

Just ja. Kom ju på att jag har läxförhör/prov imorrn i FEA.Òh no! Ja som skulle va duktig å läsa på i tid. Typiskt mig att inte göra det. jaja. Får göra det ikväll..


Nu ska vi dra :)


Ha de bra!


i

Spanska

Nu sitter jag och Malin på spanska. Ska egentligen jobba med entrevista, eller vad det heter, men orka det just nu. Kan ju inte ett enda ord på det ändå utan ordbok.

Nej, nu ska ja läsa några bloggar istället:)

Körkort

Mycket tjat om dettta, ja vet. Men ja vill verkligen klara teoriprovet första gången ja skriver upp. Så nu ska ja dra å läsa lite i boken. Börjar itne förrens 10 i 12 imorrn så ja kan läsa i en timme iaf :)


Lycka till imorrn Johanna! Det kommer gå fin fint, det vet jag :)


Ha de bra!

Måste bara säga, ja är avundsjuk på er som har körkort! Varför kan man inte bara få det i flingpaket? ;)



Natti / i

Ja är duktig!

image218



Idag har ja tränat 3 gånger :) Skitduktigt tycker jag och ja längtar redan till att få träna igen. Vette fan vad ja är i för period nu men bra är det :P

Först på morgonen träning med skol sm laget från kvart över 8 till 10. Sen åkte ja å mamma iväg efter maten och träna, typ halv 8 eller nått. Ja kände panik över att inte få träna nått annat än innebandy under dagen så ja fick lov. Körde bara kondition då. Sen halv 9 så börja innebandyträningen igen. Härligt! Fast mina knän gjorde lite ont på slutet efter innebandyn.

Skulle orka med ett pass till nu också ;) haha

75 dagar kvar!!!!!!!!!

Peace & Love -08 närmar sig sakta, men säkert ;) Åh va ja längtar! Ska beställa biljett snart också.


Lätt sommarens höjdpunkt! Varför är det inte sommar nu?




Nej, ja är så uppspelt nu över P&L så ja kommer väl aldrig orka somna ;) Men nu måste ja dra å göra de. Natti natti nu

Teori

Tänkte att ja skulle fortsätta å läsa lite i körkortsboken. Det behövs verkligen. Tänkte nästan att börja läsa på prov/läxförhöret som vi har till fredan i företagsekonomi men det är liiite för tidigt för att vara ida, men det skulle av bra så ja chockar Sören ;)

Nej, måste läsa i boken nu så ja klara uppskrivningen FÖRSTA gången! ;)




Tänkte sova tidigt idag också så ja orkar upp till morgonen. Har träning med skol sm laget kvart över 8 imorrn. Och sen träna på styrkan efter skolan, slutar 4 och sen så ska ja orka med innebandyträningen på kvällen också ;)


Så ja får nog säga natti natti nu :)


Puss // i



image216
Cool säng ;P

Tisdag

Hade körlektion idag. Fick börja med nått nytt också, parkera ;) Haha. Ja gjorde mycket svårare för mig än vad ja hade behövt men.:P Gick rätt bra ändå tillslut. Får åka ut med mamma å träna, hon som är så bra på att parkera. Eller int ;) hahaha. Hon suger verkligen. Men men. Inga (körskolelärarn) sa att om ja klara det bra nästa gång så skulle ja kanske få börja med nått nytt direkt. Kul att det går framåt :D

Fick till och med köra upp i 90, aldrig gjort det förut med körskolan ;) haha.

Efter skolan var ja, Malin å Gila till styrkan vid ävlis igen, gött.

Börjar bli hungrig nu så ja ska hitta mitt nått att äta. ha de bra :)

Innebandy!

Nu är det dags för mig att gå ner på innebandyträning! KUL!




Hejs ;)

Styrkan

Efter skolan gick jag å Malin och träna vid styrkan som ligger i älvstranden. Riktigt gött å ja känner redan i armarna. haha :) Nu ska ja komma igång på riktigt igen med träningen. körde typ bara styrka idag eftersom ja har träning sen också så imorrn blire mest kondition.
Så blir det innebandy träning sen ikväll också, gött :) Måste dra å trycka en 1:a på nya målvaktströjan.

Nu funderar ja på om ja ska ta mig en liten blund tills Grey's börjar så ja inte är förtrött på träningen. Borde läsa i körkortsboken men den glömde ja i skolan kom ja på nu. Skit!

Måste hämta ut nya linser nån dag också denna veckan, tror de börjar bli torra nu. haha.

image215

Tur i oturen..

image214


Ja skrev ju ett inlägg höromdan om mitt horoskop. Och fan va ja hatar horoskop! Ibland stämmer det så himla bra så man blir rädd. Som oktober -06, då skulle mitt ex sova hos mig för första gången fredag den 13:e och då läste ja i nån tidining (tror det var frida) att det var min tur dag. Och visst va den dan underbar! Så det stämmde jävligt bra och ja har haft många andra gånger som det har stämmt in på himla bra,.


Tillbaka till det sista ja skrev in här i bloggen, horoskopet alltså. Då stod det "Bästa chansen: Oxe, Våg, Vattuman." Och datumgrejen var 3, 4/4. Den 4:e fick ja ett samtal som värmde och den som ringde va inget annat än just vattuman. Läskigt, eller hur?


Fast det försvann lika fort som det kom tillbaka verkar det som. Inte hört nått idag. Var nog bäst så ändå. Men men..

Fick lov å skriva detta för det var så äckligt.



Nu ska ja lägga mig i sängen å läsa i körkortsboken :)


Uppskrivningen kommer nämnare och närmare .. :P

asos

Är inne nu och kikar lite på asos.

Farligt, väldigt farligt att vara inne där. Hitta skitmycket fina saker jag vill ha. Börja kolla lite på klänningar ohc så fann jag denna.
 sjukt snygg tyckte ja, helt i min smak! Vet inte om ja vågar kolla nått mer ;) haha. Vet inte om ja vågar mig in på skorna heller.


Måste kika liiite till ;P


i


Bakismat

image212



Snart sak ja å Madde ut å käka bakismat, fast ja är inge bakis och inte hon heller tror ja. Gött iaf ;) haha.
Synd att dom inte har donken i denna håla.. Det skulle ha vart perfekt!!:D

Strips, here I come ;)

Party

Igår kom Malin, Gila å Linda hit, hade en lite förfest för oss själva ;) Var riktigt kul å mysigt ändå tyckte ja :)
Var inte meningen att Gila skulle till Byn heller, men vi orka få med henne sen. Bytte klär gjorde vi på henne också, hon fick ta mina. haha. Sen drog vi iväg till Byn. Var typ inga där när vi kom men sen rulla det in folk :)

Ja hade iaf kul där. Ja å Lindus on the dancefloor ;) haha,.

Och ja hade pump igår. Första gången ja hade på mig det så länge. Gjorde inge ont alls i början men sista 10 minuterna och när vi vänta på skjutsen, då gjorde det ont. Det var väl då alkoholen börja försvinna ur kroppen.

Thank God för sprit! Det enda som ja inte blir bakis av. I love it ;) haha
Ja mår prima idag faktiskt, förutom fötterna då.



Nej, nu ska ja äta nått om ja inte blir med Madde å Malin ut. Men ja vet inte om ja orkar och är så sugen..

Fika

Jämt innan 2 tiden kom Gila hit sen drog vi till tele å fika :) Där var även Madde så kom Malin efter ett tag. Ja åt en baguette med kyckling curry röra. Och ja mår illa nu. Bläääääää


Får se om det blir Byn ikväll också. Hoppas det fast det kanske inte är så många som kommer dit. Då är det ju inge roligt. Men ja har inte vart där på 1 ½ år ju!! Ahhhh!!


Men vi får la se hur det blir. :)


Solat

image211



Förut var jag och Malin och solade vid styrkan, första gången ja solade i solarium ;) haha. Fast ja fick bara sola i 10 min annars skulle min hud dö. Ja är ju rätt så blek så ja får ta det lugnt i början. Om man kollar jättenoga kan man att se lite vitt streck efter trosan iaf ;) haha.
Men fan va härligt det var! Fast blev lite rädd först när ja skulle fälla ner luckan så Malin fick göra det åt mig ;)


Tandläkarskräck?

image210



Ja har tandläkarskräck. Ja har verkligen ångest för att gå till tandläkarn imorrn, fast att det bara är en undersökning. Ja verkligen avskyr det. Funderar nästan på att ändra tid, som ja alltid brukar göra, men ja tror ja ska visa dom där borta att ja kan komma första tiden och inte ändra. + att ja missar första lektionen av engelska iaf, har två imorrn .. :/

Aja.. Får väl pallra mig dit imorrn, ska va där kvart över 8.

Nu ska ja sova!

 Natti ♥

i

Gamla saker

Förut rotade ja i låder som ja har gamla grejer i som ja inte har kollat i på åratal. Och gissa om ja hitta många grejer där som inte ens visste att ja hade!  Och saker som aldrig är använda som ja tyckte va fult när ja va yngre som var rätt snygga nu i mina ögon.

Det var roligt iaf. haha.

image209

Samma problem ..

Johopp, då har man samma problem igen som ...  vilken helg var det? Förra? Förr förra? Jaja, iaf. Ja har klädproblem! Vet inte vad ja ska ta på mig imorrn och till lördan ju. Pöpö
Det är nog mycket problem att hitta nått snyggt EN dag, men klämma ut nått från garderoben två dagar på rad också funkar inte. Har inge snygga kläder ju :(

Vill verkligen va skitrik å köpa mig en helt nu garderob. En party-garerob och en vardags-garderob smockad med kläder, skulle va perfekt!



Just ja, ja skulle ju hitta grejer som Ida St kan ha imorrn när hon ska va mitt barn på spanskan. haha. Hade glömt det. Måste gå å göra det nu innan ja glömmer det igen ;)



image208 På tal om hår.. Den <--- hårfärgen skulle ja vilja ha. Fan va snyggt!

Nje, nu måste ja dra :P


Hädda

i

Horoskop, fiskarna

Fiskarna

horoskop_pisces

Första veckan bjuder på passion och glöd, men resten av april blir en betydligt svalare historia. Det beror mycket på dina egna val. Du har ett ovanligt stort behov av att få fokusera på dig själv och dina livsvillkor. Du lägger ner mycket tid på bostad, ekonomi, karriär och framtida möjligheter. Ditt emotionella liv får ovanligt lite utrymme och det är detta som påverkar ditt kärleksliv. Efter 17/4 blir du mer sugen på att umgås men då satsar du mest på att träffa vänner. Kärleken får vänta.

Bästa chansen: Oxe, Våg, Vattuman.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 3-4/4.


(Från aftonbladet)

Haha, tyckte att "bästa datumen" va lite roliga. Ska nämligen ut imorrn, eller Elena har kalas. Fast det skulle ha vart 4-5 istället för den 5:e är det ju byn också ;)

Se om man träffar nån rolig prick imorrn då ;D haha.

Och att ja lägger ner mycker  tid på karriär och det.. Kommer ja bli mer pluggis som ja känner att ja håller på å förker med? Försöker ju också hitta nått enkelt litet jobb, men det går ju inte i denna hålan! Blir så irriterad.

i


Mätt

Nu är ja riktigt mätt :) När ja kom ner så kokade vattnet förfullt. haha. Så hittade ja mig prinskorv i frysen som ja stekte. Först gick det inte så bra för dom fick bara färg men va stenhårda i pannan så när dom såg bra ut kasta ja in dom i micron ett tag så blev det perfa! :)

Nu vet ja inte vad ja ska hitta på. Funderar  på om ja ska träna på lika körkortsteroi eller nått :)
Jo, det får nog bli det.


i

Mat!

Har  nyss kommit hem från skolan typ. Och nu sitter jag å väntar på att mitt makaronvatten ska koka upp så ja kan göra mmig makaroner :) Får se var det blir till dom, konstigt nog hade vi inte ens korv i kylskåpet. Hade inget att ha till makaronerna förutom kyckling från igår men det är nog inte så gott till makaroner. Men men. Eller makaroner är ju så gott så allt kanske passar.

Vraför har vi typ inget i kylskåpet? Blir fan ritkigt förvånad.- HAHA. Vi har alltid nått till nått där :P Men mne.. Kanske hittar nått i kylen ;) Nu måste ja dra så det inte kokar över.





Måste tillägga att det är riktigt fint väder ute nu, YEY!


Good morning!

image207



Vakna för ungefär en halvtimme sen. Skulle ha sovit längre om inte Gila fortsatte skriva sms å om inte johanna ville att ja skulle komma ner till körskolan :P Men man kan ju inte sova bort livet heller så ja ska göra mig iordning nu och sen dra ner till körskolan. Se om teorin går bättre idag. Måste göra det om ja ska ha nån chans att klara teoriprovet. AhhhH!!

Och fan va ja hatar att bo på gärdet nu! De håller ju på å bygger nere vid skolan så det låter hit! (Bor inte alls långt från skolan). Det räcker itne med sovmasken längre, får väl skaffa öronproppar också. ;)

Börjar itne skolan förrens 10 i 12 idag, gött gött! Så slutar ja inte så sent. Vte inte när men. haha

Nej, nu sak ja göra mig klar så ja hinner till körskolan innana vi börjar :P

Ciaaao
¨
i

Skol-sm, kvartsfinal

Den 16 april spelar vi skol-sm kvartsfinal i Göteborg! :) Fan va roligt det ska bli. Hoppas att det går bra för oss också, men man ska nog inte hoppas på förmycket. De vi ska möta är ruggit bra har ja hört. Men vi kämpar och ger vårt bästa så blir de bra iaf :)


image206

Träning!

Ja sov ju förut, och det var den godaste sömn som jag har haft på länge!


Sen vid halv 7 tiden var det dags att gå ner på träning. Den börja kvart i 8 idag till 9. Var riktigt härligt att spela innebandy igen. Var ett litet tag sen jag träna och va ja har missat det. Beställde min nya målvaktsdräkt igr också. Hoppas att den blir bra. Blev dessa:
  (de med rött)
Hade inte så mycket att välja på men detta blir nog bra :)

Fan va ja saknar Stefan på träningarna, ja behöver honom verkligen ..:/
Tänkte höra med honom om han inte kan komma till nån träning å hjälpa mig lite innan Mora cupen.

Nej, nu ska ja ner å duscha, har inte gjort det än ;) haha


ciaooo

i


Kort skoldag

Idag har det vart en lugn och kort skoldag. Börja med att ha medicin, eller där jobba vi riktigt mycket så det va inte så lugnt kanske :P men iaf.. Sen drog vi upp till körskolan och repetitionsfrågorna går mig på nerverna!! Ja klarar dom fan aldrig ju och ja ska skriva upp rätt snart kan man säga. Åhhhhhh! Ja kommer inte klara det ju :( Men mne,
Efter det hade vi lunch sen svenska som vi bara sitter vid datorn ju nu. Ritkigt underhållande ;) Haha.

Skulle egentligen ha haft en ekonomilektion i förmiddags och nu på eftermiddan å slutat 4 men Sören är utomlands, gött gött :D




Så nu funderar ja på att sova en sväng, är fruktansvärt trött. Och det är nog bäst för min omgivning om ja sover lite, är på rätt jobbigt humör ju nu. haha. Eller min humor rättare sagt, har var övertrött sen igårkväll. Ja tror att mamma å pappa tyckte att ja va lite jobbig på slutet. Haha.

Sen när ja har sovit tror ja att ja ska läsa på teorin lite, bäst att läsa mycket i boken också. Har inte läst en enda sida innan ja börja häromdan.

Jaja, iaf. Mycket ja har skrivit nu. mohahah!


Natti natti ;)

I'm good ;)

Haha, fick lov att lura nån idag iaf. Så ja tog pappas mobil (han har nu fått sig nummer å allt) ;) och skrev till kompisarna att ja hade köpt ny mobil. Haha. Bra skämt va? ;) Nej men det var edt första ja kom på bara. Alla gick på det förutom Gila å Malin då som redan hade pappas nummer.

Ni andra; ni är såååå dåliga! April, april på er! hahahha




Nu ska ja dra ner till duschen sen sova. Börjar tidigt imorrn :/ pöpö

Natti natti

Våååååååååår

Äntligen så tror ja att det börjar bli vår på riktigt! Idag känns det verkligen som en vårdag. Härligt, fint väder och varmt ute. Hoppas att det fortsätter såhär nu bara.

Längtar så himla mycket efter sommarn nu. Men våren duger väldigt bra nu också :)


image203

Vilken miss

Hade håltimme från typ halv 12 till klockan 3 idag så ja gick hem mellan det. Och vid ungefär 1 tiden gick ja och kolla på tvn och halv sov å somna tillslut så hade ja ställt klockan på 14:45, trodde jag. Vaknade av klockan klockan 15:45 istället. Bra Ida! Så ja försov mig och missa matten. Ja som egentligen inte får missa den för ja fattar inget av den! Men men..

Man kan också säga att ja gjorde en "Malin". haha. Hon gjorde så  måndags. mohaha

Lätt lurad!

image202



Glömde bort att skiva i förra inlägget. Ja skrev ju att man ska tänka en gång extra idag.. Ja, det har ju gått jättebra för mig, eller inte. Haha.
Har redan blivit lurade två gånger idag men det har vart lugnt än så länge. Det är ingen annan som har försökt så ja har misslyckats med båda. haha.

Pär lurade mig imorse att dom sa på nyhetsmorgon att Håkan skulle komma till Karlstad den 16 maj. Och gissa om jag blev glad?! Ja skutta runt på mitt rum å sjöng Håkan låtar och planerade resan. Så svara ja till honom att vi skulle åka dit. Sen drog ja iväg till skolan och hade idrott sen såg ja på mobilen att ja fått ett sms från Pär som det stod "April april!" Tack så mycket Pär ... Ja blev ledsen. Fan va ja såg fram emot det å trodde på det.

Jävla första april ..



Okej, ja måste också erkänna.. Jag är lättlurad.


Måste komma på nått riktigt bra att lura nån annan med också ;) mohaha

April april!!

Idag är det första april, så glöm inte bort att tänk en gång extra ;)