MYS

Idag blir det mys hemma hos Älsklingen :) Får se om vi hyr oss en film eller om ja tar med mig nån, eller om vi kör en "tillbaka i tiden-film" å kolla på nån som vi kolla på den första dagen han va här :) Fast då blir det ju att ja tar med film, haha. Smart ja är :P
Men först ska vi ut på stan å kolla på en sak :) Iiiih!
Ska göra mig iorning nu.. Vette fan va ja ska sätta på mig. Ser ut att bli regn när som helst, men det ser ut att va rätt varmt.. Hmm... Kanske tar ett par jeans å nån av ina nya tunikor eller nått. Är rätt sugen på mjukisarna också eftersom vi ska kolla på film å sånt.. :) Men det är jobbigt om det är varmt ute. Får se hur ja gör ;) haha

Älsklingen va såååå himla gullig när vi träffades igår!! I LOVE HIM SO MUCH!!♥
Va riktigt mysigt i bussen igår, körde nästan en sån som vi gjorde när vi kolla på film hemma hos mig första gången. Hångla hela tiden ;) Haha. Såå mysigt! Hoppas han är på lika mycket goshumör som ja är idag .. ;P haha.

Nej, nu måste ja göra mig klar. Han sa att han skulle ringa vid två, han krånglar med sin bil nu. :P Ovanligt. haha.


aja. ha de bra !!

PUSS♥



Mitt hjärta!! ♥

Karlstad

I fredags va ja å dessa girls till Karlstad..  (Gila, Malin, Madde å Sandra)
Fick ju pengar då så det va bara att shoppa på, fast ja köpte inte så mycket som ja trodde ja skulle göra, tror att ja blev lite snål! haha.
Köpte:
 En klänning på Gina, kostade bara 49:- nu, så ja fick lov. Har en sån fast en gul redan.
 Tunika/klänning eller va det är :P Från Vero moda, 78:- :)
 Halterneck klänning från Wear It, 80:-
 Tunika eller nått från Gina, 129:-
 Mjukisbraller från Intersport, 220:-
 Skorna köpte ja på Monki, 200 :-
 Lite trosor från Lindex
 Mascara från Isadora, den billigaste ja har köpt iaf ;)
 En liten söt björn till Älsklingen :)
 Å tärningar till oss ;) haha

Så köpte ja ett diadem också, sen tror ja inte att det var nått mer.. :P

Kanske blir nått mer imorrn om ja vågar åka tidigare, eller om vi åker ut till Bergvik en snabbis imorrn ;P







Miss U ..



Saknar min Älskling så himla mycket. Har varit ifrån varann i 6 dagar nu, men imorrn kommer han ÄNTLIGEN hem igen!! Ska åka ner till Karlstad å möta honom! :) Fan va ja längtar till å få se honom igen, i ny hårfärg å allt! Bara krama honom å pussa honom. Ihh!! Härlig känsla i hela kroppen!
Ska åka ner till KD själv!! Har aldrig åkt buss själv förut! HAHA. Nån gång måste alltid bli den första ;)
Snart ska han tillbaka till Stockholm, men då ska ja bli med! Fuck va nervös ja bli av å tänka på det! Haha. Men det ska bli kul å få träffa hans mamma tillslut ;) Har snart varit ihop i 10 månader å ja har inte träffat henne :P

Ida älskar sin Jonny mest av allt i hela universum!!♥

Älsklingen

image87


Inatt har ja å Älsklingen sovit i Pärs lägenhet. Hade det UNDERBART!! ♥

Men nu kom mamma så ja ska åka till Madds å va med mina Chicks :D Ska bli VÄLDIGT KUL!! :D


Ha de bra!

PUSS♥

Fotboll?

En liiiiten fågel viskade i mitt öra att några av mina kompisar skulle börja med FOTBOLL!! :P Den lilla fågeln var Madde! :P haha.

Att dom som va intresserade från vårat innebandylag och tjejerna från Ekshärad skulle börja med fotboll! Kan inte smälta det. Är det nån av mig och mina kompisar som KAN ens spela liite? ;) haha. Elak ja är mot er nu.. Men kan ni? :P Dom gångerna vi har spelat åp träningarna verkar det kaos tycker ja :D haha. Men man lär sig väl.
Kommer ihåg när ja spela fotboll, ja va som en yrhöna efter bollen. Ojojoj :D
Kanske skulle börja, vad är det värsta som kan hända? Tror inte att nån är speciellt bra, förutom Gabbe å de :P haha.

Man kanske blir lika duktig som
 han en vacker dag.. Då måste det nog vara en VÄLDIGT vacker dag ;) haha-..

Men om man inte vill eller blir bättre är det ju bara å sluta. Svårare är det ju inte. Fotboll kanske är min sport ;)
Men mamma sa en sak som kan va sant.. Hur ska mitt knä klara av det? Har ju problemas som fan med det redan.. Känner det mycket nu under sommarn när ja itne stått på det på några månader. Men man får väl se:P
Kanske inte ens blir nått?

Aja.. Ska tänka vidare om min fotbollstalang ;)

image86

Filmer :)

Nu när Pär flyttar kommer ja ju inte ha några filmer kvar här hemma.. Bara min, typ 3 st, och Jonnys, lite fler fast har ju redan sett dem 100 gånger nu :P Och Pär har ju jävla massa filmer, och alla försvinner nu :( Så vad ska ja kolla på? Man kunde alltid hitta nått där. Visst kna ja ju gå dit å låna, men om det är kvällen orkar man ju inte gå dit.
Så ja har hittat min lösning :)
Har tänkt att köpt den länge men ja har aldrig tagit mig råa å göra det. Men nu när ja har jobbat så mycket och tjänat så bra tror ja att ja ska köpa den, om ja inte ändrar mig senare, men just nu känns det verkligen bra över att köpa den ;)
 Hur länge kommer dte inte att ta å kolla åp den?! :P Så kan man kolla om och om och om igen :P haha. Sen tänkte ja också köpa denna   Äääääääääääälskar den filmen! Vi ska ha den på VHS nånstans, men vart vette fan :P Så ja beställer den också. Den kommer ja beställa iaf, även om ja inte ha rå med den andra .. :)

Sen har ju Madds lite OTH som ja inte har kollat på ;) mohaha,.


Muhähä ;)

Orkar inte skriva nått nu. Så ja gör en lista :)



senaste :

Mat du åt : Smakade en bit av Jonnys smörgås :) 

Resa: Hmm.. Det kommer ja inte ens ihåg! HAHA! Länge sen nån riktig resa:P

Dröm: Kommer inteihåg nån dröm som ja har drömt just nu,, Vilket minne ja har!!;)

Personen du smsade med: Min Älskling :)

Gången du åt en korv: Förra veckan kanske..

Gången hela din familj åt middag tillsammans:
Igår..

Ilska: Hatar alltid pappa, så det är jämt.. 

Kram: Typ en kvart sen men min Älskling :) 

Film du såg: Ööö.. Tror det va "Austin Powers".

Senaste någon frågade dig något: Mamma: - Jaha, va gjorde du då då? (Jag hade blivit hemskickad från Pärs lägenhet :P)

Persons som sov i din säng: Min älskade Jonny :)




Är man lat så är man ;)

image82

Jobb jobb

Imorrn ska ja jobba igen.. Ska vara istället för Pär. Mer pengar till mig! YEY! :D haha. Fast jobbigt att gå upp, men det är smällar.


Kom på att till mitt "nya rum" så har ja ju ramar som kommer passa bra till det!:D
 Fattas bara kort att sätta i dom.. Ska ta några kort på mig och Älsklingen så ska ja framkalla dom och sätta i ramarna. Sen så ska ja förstora ett och sätta i en jätte ram! Så ska ja sätta bilder på mina friends  i andra ramar som jag har. Blir bra de :D

Aja.
Nu ska vi hämta gubben och nycklarna :)

See ya! :D

PUSS♥

Idag

Denna dag har spenderas med denna snygga kille,  min älskling!! :D

Haha, har busat med honom riktigt mycket idag, blir inte förvånad om han har bitmärken lite här och där ;) haha. I början när vi blev ihop sa han att han inte va nå kittlig så ja bruka inte kittla honom, trodde att han gjorde sig till då och skratta men nu visar det sig att han är skit kittlig å håller på å gör när man kittlar honom, eller det va ett tag sen ja märkte det men idag har det varit riktigt krig i sängen men kittling å naffs naffs i örona ;) Ser ut som det har släppts en bomb i min säng nu.. :D Mohaha.


Aja, det va de de:P


Ha de bra!!

PUSS♥

Älskar min Jonny mest av allt!♥

Tomt tomt tomt...

Min bror SKA flytta.. :( Har så blandade känslor över det, känner mig mest som en liten barnrumpa:P Vill inte att Pär ska flytta. Men samtidigt, ja är 17 år fyller 18 om ett halvår typ så då sticker ja. Och han är 22 år!! När ja va liten räknade ja med att han skulle flytta när han va 18, men det gjorde han ju aldrig. Så ja skulle ju ha ett större rum när jag va 13.
Tänk va tomt det kommer bli här hemma när inte han är här :( Vem ska ja då gå till när ja är uttråkad å kolla på film med? Åhh!! Nej!! Fan va ja komemr sakna honom här hemma. Ja mamma å pappa själva!! AHH!! Det låter inte ens rätt! Okej, han ska ju bo kvar i Hagfors så det är ju bara å springa dit men det kommer inte bli samma sak. Man kan ju inte bara gå dit. DÅ måste man ringa å krångla och det kanske inte är alla gånger han vill å sånt..
Men det som är bra med det är  att ja får ett större rum! Det är ju väldigt bra.
+att ja får en ny säng och soffa. Ska ta Pärs gammla tvhyllasak :P Och hans gamla tv tror ja.. De orka inte dola ut tvsaken så ja får ta den. Skulle ha en sån typ ändå så :P Sen tvn är OK. Så ska ja få en ny takfläkt också, så vill ja tapetsera om, det blåa passar inte till min soffa som ja har kollat på ;) Tänkte tapetsera vinrätt och beige fondvägg.
                             
 så det blir så typ.. Fast ja vet ju inte om pappa går med på att tapetsera om igen, va inte alls längessen pär gjorde de :P Men vi får se..
 och sen soffan vid den beigea väggen :P (Hahah. beige saken blev inte rätt tror ja, stavningen alltså:P) Annars en beige sån vid den vinröda väggen..        och typ en sån lampa :)

Tror att ja har förstora förhoppningar om mitt rum.. Men man kan ju hoppas på det bästa ;)

Pär säger att han ska börja flytta under veckan :/ Så när han åker till Arvika ska ja å Äslklingen sno lägenheten har ja planerat ;) mohahahaa.. Men det får vi se hur det blir.

Ska snart åka å hämta nycklarna å åka dit å kolla...

Ha de bra!!

PUSS♥


Min å Älsklingens dag :)

Sista dagen på jobbet idag, som planerat iaf. Fast ja kanske får jobba som vekarie om det skulle fattas nån nån gång :D Mer pengar!! Idag va Pär sjuk så ja jobbade istället för han så ja tjänade mer pengar idag, eftersom det inte är kommunjobbspengar då :P YEY ;)
Har varit kul å jobbat i köket, alla har vart så snälla :) Tack för alla fina ord idag ;) haha..

Efter jobbet så åkte ja hem duscha å sånt, höll på å skära av mig fingret också :P

Sen träffa ja min Älsklinge som ja har varit ihop med i 9 månader nu :D<3 Så gick vi hem till han å hade det riktigt myyyyyyyyyys!!! You are the BEST, honey!♥

Imorrn ska ja också vara med min Älskling, får se om han morfar har åkt tillbaka till Skåne så vi kan sova i husvagnen. Men det får vi se imorrn :P


Nu ska ja gå till sängen å kolla på tv, fast det blir nog att ja somnar :P haha

Ha de bra!!

PUSS♥

9 månader

Måste skriva idag att imorrn 6/7 har ja och min Älskling varit ihop i 9 underbara månader!! <3
Den bästa tiden är den tiden med den bästa, min älskade Jonny!!!
Det går verkligen inte att beskriva med ord hur mycket ja älskar honom. Jag gör ALLT för honom, han är det bästa som finns! Finns ingen underbarare person än han! <3<3
Älskar min Jonny av hela mitt hjärta! Skulle aldrig klara mig eller vilja leva utan honom. Han är den personen som ja vill leva med resten av mitt liv! Jag är sååå kär!! :)


Imorrn får vi se vad vi ska göra, har inte planerat exakt än..:P Men mys blir det iad ;)


Åh!! Vad ja älskar honom!! :D


Ida ♥ Jonny



image73
Skriver det här idag ifall ja inte har tid imorrn! :)


Nu måste ja gå ner å duscha sen i sängen å halvsova tills älsklingen ringer å säger gonatt :)

Ha de bra!!

PUSS♥

Idag..

Dagen börja med att ja vaknade senare än planerat och fick skynda mig till jobbet så fort ja bara kunde. Igår hitta ja inte mopednycklarna, idag hitta ja inte mobilen när ja skulle gå. Vad blir det imorrn tro?
Kom typ 5 min försent till jobbet också, men det gjorde inget :)
Va väldigt trött på jobbet idag, men nu är ja piggare. Känns som om ja kommer bli sjuk snart också:( Igår när ja va hemma hos Älsklingen rann näsan hela tiden å ögonen rann .. :S Och imorse va det också jobbigt. Men men.. Hoppas ja inte är sjuk till fredan för då blire EXTRA MYS med Älsklingen! då har vi vart ihop i 9 månader :)♥

Nu har ja inte tid att sitta här längre, ska ner å hoppa i duschen å vänta på att Älsklingen ska ringa, sen drar ja till han :)

Ja har väldens finaste Älskling!!♥ :)



På tal om jobbet igen :P Inger, en som jobbar där min bästis ;) tyckte att ja skulle börja som vikarie där .. :) Haha. Bra att dom gillar mig :P
Så sa Pär att han tyckte att ja skulle ringa till Marie-Louise och säga att ja vill det nu unner sommarn så ja tjänar lite extra pengar :P haha... Se om ja vågar ringa .. :)

Nej, nu måste ja dra ..


Ha de bra!!

PUSS♥

My Love

Vart en hård dag på jobbet idag .. Nej då.. Inte jobbigare än annars, å det är inge farligt ;)

Fick gulliga sms från Älsklingen när ja jobba idag också, hade inte sett han sen i torsdags så ja saknade honom som FAN. Så skrev han så sött så ja hade lust å dra från jobbet å åka till honom direkt!! Men det fick vänta tills vi slutade.
Efter jobbte åkte ja hem å duscha å sånt så ja va fräsch innan ja träffa han;) haha. När ja va färdig va han hemma hos Fredrik å klippte hans gräs, tjänade 100:- på det också ;P
Efter det hade vi det myyyys framför tvn hemma hos Fredrik å ett tag hemma hos Jonny :) ♥ Älskar honom mest av allt!!    
   Skulle aldrig kunna leva utan honom..

Imorrn blire arbeta igen, som va med Älsklingen :) Fast ja funderar på å dra till styrkan efter jobbet en snabbis :P Fast ja får se om ja är på träningshumör då :D haha..


Nu ska ja gå till sängen å vänta på att han ska ringa sen sova  :D


Jonny♥

Ha de bra alla!

PUSS♥

Klipp klipp

I tisdags klippta ja mig.. Saknar mitt långa hår. Men det var så slitet så det var bäst för det :P




(Mitt hår innan klippningen)



(Efter klippningen)

Blev rätt nöjd med det ändå.. Fast ja känner mig fruktansvärt korthårig nu! Ja har ju lite långt hår än, men det känns inte som så. Känns som ja räknas som kortkorthårig nu..

Malin måste göra slingor på mig snart också, så ja blir riktigt blondie ;) haha ..

Hoppas att håret växer ut lika snabbt som det gjorde sist ;)

Marie (min frisör) tyckte att ja skulle bli hårmodell :) Haha. Alltid kul å höra fina komlimanger :) Tack tack ;)

Aja,,

ha de bra!!

PUSS♥