Fruktar

Ja fruktar verkligen morgondagen... Har inte ens KOLLAT på naturkunskapen än :S Kommer få vara vaken hela natten å träna på.. Dumma mig som inte kan jobba med det när ja ska.. Vet inte vad som har blivit med mig nu, ja brukar i alla fall läsa på några dagar innan provet. Och om ja kollar två dagar innan brukar ja får panik för ja inet kan det och sånt. Men NU! Klockan är halv elva å ja har inte börjat tränat.. Och en som är duktig i skolani våran kklass har redan gjort det och hon tyckte att det va SVÅRT! Va fan ska inte ja tycka då!? :S

Ja tror inte att ja har kvar nån ork för skolan längre.. Vill bara ha lov nu! Ett jätte långt lov, bara ta det lugnt och inte ens tänka på skolan. Fan va gött det ska bli!!

Men men.. Måste träna resten av kvällen å natten på provet.. Ja ska ha G iaf.


Kom på nu igen att ja fortfarande inte skickat efter nån bikini, å nu som det är svart sommarlov.. Va ska ja ha då om ja inte hinner få nån? Inte den gamla iaf. Men ja hoppas att ja hinner få nån innan lovet.. :)

Over and out!

Natti natti!!

PUSS♥
 Bästa programmet ;) 


Ja å min katt

Ja är sååå uttråkad å ja vill verkligen INTE träna på prov. Fast snart börjar ju Simpson så ja måste vänta 1 timme till! ;)


Eftersom inte Jonny är här så kom min katt Snövit (hane) å ville gosa! :) Duger i krig ;) haha. nej då, min katt är såå söt så, ibalnd iaf ;)
Linslus är han iaf.. Han älskar att va med på kort :) haha. Så här är en bild på mig å tissen! :)




PUSS♥

Snart helg!

Snart är det äntligen helg!!! Är verkligen efterlängtad!

Idag hade ja ju det "fruktade" spanska provet som ja itne alls la ner mig mycket på, vilket märkes väldigt väl när ja gjorde det. Fan va dåligt det gick! Har värsta ångesten nu för att ja inte träna mer på det, nu kommer ja få omprov å det är jobbigt å behöva å träna på det igen.
Och att ja inte tar lärdom av detta å tränar på naturkunskapsprovet som ja har imorrn, nej nje.. Sitta här framför datorn är ju sååå mycket roligare. Det är många frågor som ska läsas på.. Men men. Om ja bara kommer i ro så går det lättare. Fast ja gör ju aldrig det :P


Om ja går från datorn nu så har ja räknat ut att ja har  1 timma på mig å läsa på innan det är Simpson! :D Älskar det!! :D


Inte många skoldagar kvar till sommarlov heller. Kan inte fatta det!! Fan va underbart det ska bli med SOMMARLOV!  Det är bara 9 skoldagar kvar, slutar den 14:e!!! FAN VA NICE!!

  GE MIG SOMMAR NU!



Träffa min älskling idag också, kändes som det va skit länge sen ja såg han sist. Det va ju faktiskt i tisdas! :D
Gick å mötte honom från bussen, sen gick vi ner till Hydro å skulle köpa glass. Fast hans pappa å farbror va där så det blev aldrig nån. Stod å snacka med dom istället.Och klockan drog iväg så ja fick lov å gå, men Jonny stanna med dom. Och han var helt förtvivlad över att vi itne hann å köpa nån glass så ja lova att ja skulle ska bjuda honom på det imorrn! :) Ja är så snäll! :D

Kanske ska gå till  det nya flyt cafét eller vad det är imorrn.. Fast det blir nog inte :P


Nu blir det naturkunskap för hela slanten ;)


Ha det bra alla!

PUSS♥

Natti natti

Nu är det dags att sova, eller snart iaf :) Måste träna liiiiite till på spanskan. Har inte blivit så mycket gjort ikväll. Men ja har ju en rätt så lång håltimme i skolan imorrn så ja kan träna lite då också :)

Intressant liv ja har när ja bara bloggar som mina prov, haha! :D


Ha de bra!

Go natt!!

PUSS♥

Prov prov prov å åter prov!

Ja hatar vårterminen i skolan! Det är alltid så stressigt då, alltid så mycket å göra å alla dumma lärare lägger alla prov samtidigt! Kan dom inte planera tillsammans?!
Ja vet att ja tjatar mycket om skolan nu, men det är min fritid nu för tiden.. Så här jobbigt å stressigt va det i slutet av 9:an också kommer ja ihåg. Fast ja får ju skylla mig själv lite att ja inte gör klart saker.. Men så mycket har ja inte som ja ligger efter med nu, bara en historia uppsats som ska va 1-2 sidor. Fast ja hitta en halvgjord på daotrn i skolan som ja inte trodde att ja hade gjort så mycket på. Men det hade ja :)
Och den här spanskan också, egentligen är det inte så svårt för det mesta kan man ju, eller nån stans långt inne i huvet så vet man det.. Men ja kommer få hjärnsläpp imorrn. Skulle träna på provet hela dan hade ja tänkt mig, men blev det så? Nej! Ida å träna på prov går inte ihop. Fanns ju så mycket bra att se på tvn + att ja va med mamma å handla, I drive!! :D haha. Och snart börjat Project Runway sen är det Pussycat dolls som ja ska se, så där försvinner 2 timmar.. Men ja är van å va uppe om nätterna å träna på prov.
Fast det har blivit mindre med sånt än va ja gjorde i 9:an. Då sov ja ofta bara några timmar om nätterna.


Helgen närmar sig iaf. Härligt med helg!! Tillbringa den med min Älskling! å hans bror då :P

Till onsdan, om en vecka, har vi vart ihop i 8 månader! :) Då blire extra MYS!

I'm soooooo in love!!!!!!!!!


Nej, nu ska ja träna på spanskan innan Project runway börjar..

Ha de bra alla! :)

PUSS♥

Kanske finns hopp ändå ;)

♥Ja kollade lite bikinier nu undertiden ja gör bokredovisning, å ja hitta en som ja inte har lagt märke till innan..  Denna vita från Halens tyckte ja va snygg!! Kanske ska prov denna.. Fast då blir det svårt med storeken igen eftersom det blir samma på trosa å bh.. Men prova går ju, det går ju alltid å skicka tillbaka om det inte funkar.. Men ja å vit? Ja är så så vit i huden så den kommer väl smälta in ;) Men man kanske blir liiiite brun under sommarn iaf ;) Den finns i svart också, men ja vet inte.. Känns lite tråkigt med svart bikini tycker jag..
Får fundera ett litet tag på den. Ja vet redan vad mamma kommer säga direkt iaf; GENOMSKINLIG! :D haha. Men ja tycker att det är så SNYGGT med vita bikinis!
 Den är ju också snygg, fast ja gillar den vita mer! Får höra med Jonny också å se vad han tycker ;P


Nej, nu måste ja fortsätta med arbetet, fast först ska ja hämta mig lite glass :)

PUSS♥

Underbar dag idag :)

Skolan va rätt slapp idag.
Hade engelska första timmen, fick reda på nationella proven. Fick inte ig på det iaf :) Sen kolla vi på BBC world så vi skulle få förslag till frågor som vi ska göra till två andra klasser.. Kommer inte ihåg vilka men :P
Sen hade vi matte, som ja jobba riktigt hårt på!! Har ju matte prov imorrn som ja inte fattar, men man får väl se hur det går ändå..
Sen skulle vbi haft netukunskap egentligen, fast det blev ju itne så.. Våran lärare hade en annan klass då. Fast det va ju gött å slippa det, fick mer tid med Älsklingen då :)

Så vi sluta vid typ halv 2. Så då gick man hem då.. Raka vägen in i duschen, Jonny älskar verkligen å duscha :P Ja älskar det också, fast det är inte så att ja springer in direkt .. haha.
Ja å Älsklingen prata "gamla" minnen förut om den tiden när vi nyss hade blivit ihop. Om det vi gjorde då å va vi tänkte då... Va så underbart att sitta å tänka å prata tillbaka om det. Älskar verkligen min Jonny mest av allt!! är sååå kär nu! :) Vilken härlig känsla! :)


På tal om golf.. ;)

Ja hade ju beställt en bikini denna rättare sagt >
   från ellos, fast det blev ju en besvikelse verkligen! Eller trosorna var det inge fel på, men bhn.. ojojo. Va för liten vid brösten. Inte trodde ja att ja hade så stora så att 42-44 inte skulle passa vid brösten.. :S  ; )
Men men.. Får väl beställa mig en ny. Hade beställt en kjol å två toppar.. Fast ja vet inte om ja ska behålla kjolen, Jonny tyckte att ja såg ut som en svamp/bonde i den ;P Haha..  Hur ska ja göra? :P
Får prova den några gånger till innan ja bestämmer mig..






Nej, nu måste ja börja göra bokredovisningen på engelska.. Eller ja skriver den på svenska för sen överätter den.. Två flugor i en smäll ;) Så kan ja lämna in den i svenskan å engelskan imorrn :) smart ja ;)



Ha det bra alla!!


PUSS♥

Måndag

Ja.. Då var det måndag igen då. Inte många dagar kvar i skolan nu. DEt är ju jävligt gott, fast det är ju mycket som ska göras innan vi slutar. För mig iaf.
Den här veckan har vi 2 prov i matte, spanska prov och prov i naturkunskap 6 + att ja ska göra en bokredovisning på engelska å 2 i svenska. Fast dom i svenskan gör ja nog nästa veck och då ska ja göra en uppsats i historia om Cecilia Vasa. Kommer bli tufft det här.
Borde göra mycket till helgen fast då har ja lovat Jonny att vi ska sova hos hans låssas bror Fredrik. men men..
+ att vi har nationella prov i matte till veckan.. ojojoj säger ja bara:P





Idag har ja vart med Älsklingen! :) Försökte träna på prov när han va här, men det gick ju som det gick.. Inte lätt att träna när han är med :P Så har vi sovit en timme idag också, riktigt gött!! Va  länge sen ja sov middag sist! :P
Min älskling är så undebar! :)




Nu ska ja läsa lite bloggar sen ska ja göra klart frågorna till naturkunskapen å träna på de och sen kolla lite på spanskan..

Ha de bra alla!

PUSS♥

Loud and Proud

Sen iväll ska ja, Sandra å Jonny iväg på Loud and Proud i Sunnemo!   


TKU, Heading Back Home, Closer m.m ska spela där! Tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt!:D
Synd bara att inte dom andra torrbollarna eller fattilappan ska med ;) haha.

Ser fram emot å se The Kristet Utseende igen, mohaha!




                                                  

image9


(Bilder från TKU i sommras på Peace & Love)


ska börja göra mig iordning nu, sen ska ja äta och sen ska ja iväg till Jonny!:D

Ha de bra alla!!
 
PUSS ♥

Lördag

image3


GRATTIS MORFAR!!

Idag fyller min älskade Morfar 82 år :)






Lista

Fullständiga namn: Ida

Fördelsedag: 3 Mars 

Familj: Mamma, storebror Pär å pappa 

Hårfärg: Blond

Ögonfärg: Blå

Skostorlek: 38

Bästa vännina: Jadu.. Svår fråga. Alla är lika BRA! :D 

Civilstånd: Upptagen.. Har ju min älskade Jonny!

Längsta förhållandet: 7 ½ månad, fast håller ju på än å hoppas att det är föralltid :) 

Senaste kyssen: Igår, med Jonny då :)

Shoppar mest gör jag på: H&M, Gina tricot, Vero moda.

Någon piercing eller tatuering?: Nepp, eller i öronen ;)

Hur många skor har du?:  Rätt många, fast ja använder inte många av dom.

Hur mycket pengar gör du av med på kläder varje månad?:  Olika.

Hur många byxor har du?:  Orkar inte räkna..

Dyraste plagget?:  Inte en aning.


Personliga favvisar


Färg:
  Röd.

Maträtt: Tacos, Pizza, Kinamat m.m :P

Tjejnamn: Inget speciellt ...

Killnamn:  Jonny ;) 

Ämne i skolan: Inget!

Klädesplagg: Jeans å topp 

Sport: Spela -  Innebandy, Kolla på - Hockey.

Grupp: Bra fråga :P

Kvinnlig artist: Vet inte faktiskt..

Manlig artist: HÅKAN HELLSTRÖM!! 

Uttryck: HAHA! ;)

Har jag någonsin?


Snusat
: Japp, fast ja blir så dålig av det jämt ;P 

Druckit: Yes 

Flugit utomlands: Nope

Brutit mot lagen: Ja. 

Fått dig själv att kräkas: Jao.. ? 

Badat naken: Ja

Börja gråta för att få som du vill: Japp :D 

Sport jag aktiverar mig med: Innebandy

Tar du droger: Nej.

Schampo jag använder: Vo5.

Vad är du mest rädd för?: Spindlar, döde, bli lämnad. 

Jag lyssnar på i min ipod: Väldigt olika i den;) 

Senaste sms: Från Becka :) 

Vart vill du gifta dig?: Vet inte.. 

Hur många msn kontakter har du?:  typ 150 kanske..


Snabbisar


Choklad eller sega skummisar
- Choklad!

Tåg eller flyg - Tåg, antar ja.. Har aldrig flugit så ;) Eller bara ett litet plan på Kllot ;) 

Guld eller silver - Kan inte välja :P

Hemma kväll eller bio - Hemmakväll.

VHS eller dvd - Dvd

Torrt eller blött - Torrt.