Tomt tomt tomt...

Min bror SKA flytta.. :( Har så blandade känslor över det, känner mig mest som en liten barnrumpa:P Vill inte att Pär ska flytta. Men samtidigt, ja är 17 år fyller 18 om ett halvår typ så då sticker ja. Och han är 22 år!! När ja va liten räknade ja med att han skulle flytta när han va 18, men det gjorde han ju aldrig. Så ja skulle ju ha ett större rum när jag va 13.
Tänk va tomt det kommer bli här hemma när inte han är här :( Vem ska ja då gå till när ja är uttråkad å kolla på film med? Åhh!! Nej!! Fan va ja komemr sakna honom här hemma. Ja mamma å pappa själva!! AHH!! Det låter inte ens rätt! Okej, han ska ju bo kvar i Hagfors så det är ju bara å springa dit men det kommer inte bli samma sak. Man kan ju inte bara gå dit. DÅ måste man ringa å krångla och det kanske inte är alla gånger han vill å sånt..
Men det som är bra med det är  att ja får ett större rum! Det är ju väldigt bra.
+att ja får en ny säng och soffa. Ska ta Pärs gammla tvhyllasak :P Och hans gamla tv tror ja.. De orka inte dola ut tvsaken så ja får ta den. Skulle ha en sån typ ändå så :P Sen tvn är OK. Så ska ja få en ny takfläkt också, så vill ja tapetsera om, det blåa passar inte till min soffa som ja har kollat på ;) Tänkte tapetsera vinrätt och beige fondvägg.
                             
 så det blir så typ.. Fast ja vet ju inte om pappa går med på att tapetsera om igen, va inte alls längessen pär gjorde de :P Men vi får se..
 och sen soffan vid den beigea väggen :P (Hahah. beige saken blev inte rätt tror ja, stavningen alltså:P) Annars en beige sån vid den vinröda väggen..        och typ en sån lampa :)

Tror att ja har förstora förhoppningar om mitt rum.. Men man kan ju hoppas på det bästa ;)

Pär säger att han ska börja flytta under veckan :/ Så när han åker till Arvika ska ja å Äslklingen sno lägenheten har ja planerat ;) mohahahaa.. Men det får vi se hur det blir.

Ska snart åka å hämta nycklarna å åka dit å kolla...

Ha de bra!!

PUSS♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback