Mora Cupen

image2
Mitt lag (DJ 18)


Har varit i Mora under helgen på innebandycup. Gick riktigt bra för oss.
Första matchen spela vi mot Gävle1 i ishallen, blev 1-1. Första dan där uppe, itne helt på topp men vi kämpa bra å förlora inte matchen iaf. :)
Nästa match spelade vi mot Örnen i Orsa. Den vann vi med 3-1. Spelade riktigt bra då:)
Den trejde å sista matchen i gruppspelet spelade vi mot Täfteå i S:T Mikael. Vi vann över dom också med 3-2. Fast vi skulle ha vunnit med 3-0 om inte det blev missuppstånd i laget och så hade en jävligt tur å råka träffa bollen å den gick rakt in i kryss..
Vi gick vidare till A slutspel och spelade kvartsinal mot Gävle2, vann 4-1 i staffar. Vi avgjorde i staffar. Vi börja å lägga straffarna åp dom och Magdla ala första men målvakten rädda. Sen la de, å Ja rädda :) Sen la Sabina våran å gjorde mål, och ja rädda. Nästa la Becka å gjorde värsta snygga finten :D Sen dom å räddning av mig igen ;) Sen la Malin å gjorde avgörande målet. Sen gjorde de sin sista å ja rädda :D Så vi gick vidare till semifinal.
Vi hade VÄRLDENS BÄSTA KLACK! Fan vilken stämmning det va i ishallen!! ojojoj :D Vilken känsla det var! Helt klart underbart å ha sånt stöd :D
Sen spela vi semifinal mot Kais Mora1. Och vi var VERKLIGEN taggade. En som vi känner som har spelat i vårat lag förut spela i det laget nu sa till oss att vi skulle förlora stort å att det inte va nån idé att vi skulle gå ut på plan. Så vi va VERKLIGEN taggad till 1000!! :D Och vilken stämmning det var i laget. Vi kämpade RIKTIGT bra den matchen och gav dom en riktig omgång å hade väldigt bra chanser att göra mål å va nära de sista 10 sekunderna. Mn vi förlorade med 2-1. Men vi kämpade verkliegn in i det sista å va nära  å få avgöra på straffar igen.
Helgen var riktigt rolig, underbart bra stämmning i laget å alla kämpa hela tiden :) Har haft en rolig helg!
Tråkigt att allt är slut nu.. Men men..
Börjar med sommarträningen den 2 maj, så man träffar väl dom flesta då igen så får vi se hur det blir till hösten..
HAGFORS IF ÄR DOM BÄSTA!!

Kommentarer
Postat av: Gila

Vilkas förtjänst var den underbara klacken då?! ;) HOST HOST HOST! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback